Auta Punaista Sulkaa tukemaan nuoria hyvään elämään!
Seuraa sulkalähettiläitä:
Jaa

Philomela-kuoro sai loistavat arviot ”Herääminen” -oopperasta

Punainen Sulka -kampanjaa tukeva Philomela -kuoro ja sen johtaja Marjukka Riihimäki ovat saaneet hienot arviot 30.3.2017 kantaesityksensä saaneesta herännäissaarnaaja Paavo Ruotsalaisesta kertovasta ”Herääminen” -uutuusoopperasta.

Oopperan käsikirjoittaja on  -lehden päätoimittaja, kirjailija Jaakko Heinimäki ja sen on säveltänyt Maija Ruuskanen. Paavo roolin esittää baritoni Jussi Lehtipuu.
Oopperan haasteena on Joonas Kokkosen samasta aiheesta säveltämä massiivinen ”Viimeiset kiusaukset”, mutta pienimuotoisempanakin nyt esitetty on saanut hyvät arviot.
”Kuoron ja solistin artikulointi oli ensi-illassa mainittavan korkeaa luokkaa, ja esityksen kattava intensiteetti ja aidosti karismaattinen Paavo selvästikin vetosivat yleisöön.” arvioi Lauri Otonkoski.

”Marjukka Riihimäen johtama Philomela –kuoro on loistava. Siitä näkyy, että se on tottunut näyttämölliseen esiintymiseen”, toteaa Annmari Salmela -lehdessä.

-lehdessä Janne Villa kirjoittaa: ”Teatteri Kapsäkissä kansaesityksensä saanut teos on tietysti paljon pienimuotoisempi kuin Kansallisoopperan spektaakkeli. Projekti on silti onnistunut omassa tyylilajissaan. Marjukka Riihimäen loistavasti johtama Philomela –kuoro, Paavon osaan vahvasti ja vakuuttavasti heittäytyvä Jussi Lehtipuu … onnistuvat yhteistyössään loistavasti.”

Ooppera ”Herääminen - tarina ihmisestä, joka väsyi jaksamaan” esitetään mm. Logomossa 20.5.2017.

Philomela -kuoro tukee vaikeissa elämäntilanteissa olevia nuoria lahjoittamalla osan vuoden 2017 konserttituotoista Punainen Sulka -keräykseen.

Myös Sinä voit olla mukana mm. tämän sivun yläosassa olevan palkin kautta.

  • Philomela-kuoro:
  • Philomela-kuoro ja Punainen Sulka:
YHTEYSTIEDOT

Punainen Sulka

Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

KERÄYSLUPA

Manner-Suomi POL-2015-8675, voimassa 1.1.2016-31.12.2017, Poliisihallitus 29.10.2015. Ahvenanmaa ÅLR 2016/6382, voimassa 1.1.2017-31.12.2017, Ålands landskapsregering 7.9.2016.

Punainen Sulka keräyksen kautta kerätyt varat käytetään nuorisotyöhön.


PUNAINEN SULKA SOMESSA