Auta Punaista Sulkaa tukemaan nuoria hyvään elämään!

Teemu Niikko on mukana myös Punaisessa Sulassa

Kuvat olohuoneen televisiosta: MTV / C More.

Näinä jääkiekon MM-kisojen aikoina urheilutoimittaja Teemu Niikko ilmaantuu ahkeraan olohuoneisiimme. Hän kun juontaa perjantaina 5.5.2017 alkaneissa jääkiekon MM-kisoissa MTV:n kisastudiota. Mukana ovat myös C Moren asiantuntijat Jukka Jalonen ja Hannu Aravirta.

 

Vuoden 2017 alusta MTV Sport Uutisten toimituspäällikkönä työskentelevä Teemu Niikko näkyy muuallakin kuin televisiossa. Punainen Sulka -kampanjaan hän osallistui isännöimällä LION-studiota. Studiossa kustakin kampanjan toteuttajasta tuotettiin esittelyvideot, jotka ovat nähtävissä .

 

Kisastudion asiantuntija ja valmentajalegenda Jukka Jalonen vuorostaan on aktiivinen lionsklubin jäsen. Hän on muun muassa perehtynyt opettajille ja urheiluvalmentajille tuotettuun Lions Quest – Elämisen taitoja -koulutukseen.

 

- Kuka onkaan parempi tuki lapsen elämisen taidon kehittämisessä kuin oma valmentaja, lajista riippumatta, hän pohtii Lions Quest videolla .

 

Teemu Niikko isännöi LION-studiossa tuotettuja Punainen Sulka -videoita.- Liikuntaseurojen valmentajien on tärkeää lajitaitojen harjoittelun lisäksi luoda kannustava ja positiivinen ilmapiiri sekä vahvistaa lasten ja nuorten sosiaalisia taitoja.  Lions Quest  elämisentaitoja -ohjelma tarjoaa tähän valmentajille käyttökelpoiset välineet, Jalonen toteaa.

 

Osa Punainen Sulka –kampanjassa kerätyistä varoista ohjataan Lions Quest – Elämisen taitoja-koulutuksen toteuttamiseen.

 

 Linkkejä

 

MTV:n MM-kisalähetykset

 

Lions Quest - Elämisen taitoja:

 

 

 

Teksti: Thorleif Johansson

 YHTEYSTIEDOT

Punainen Sulka

Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

KERÄYSLUPA

Manner-Suomi POL-2015-8675, voimassa 1.1.2016-31.12.2017, Poliisihallitus 29.10.2015. Ahvenanmaa ÅLR 2016/6382, voimassa 1.1.2017-31.12.2017, Ålands landskapsregering 7.9.2016.

Punainen Sulka keräyksen kautta kerätyt varat käytetään nuorisotyöhön.


PUNAINEN SULKA SOMESSA